Со хумано селфи, до многу насмевки!

Да го направиме најхуманото Cooking with Branko селфи, и да споделиме многу насмевки, среќа и љубов со оние на кои што им е најпотребна.

Сите собрани средства од овој настан ќе бидат ДОНИРАНИ во хуманитарни цели. 
Оваа вечер кујната на Cooking with Branko ќе има SECRET theme, а ваше е да уживате, да споделите хуманост и да бидете дел од НАЈХУМАНОТО селфи во кујната на Бранко. 
На многу луѓе на оваа планета им е потребна љубов, топлина, топол оброк и насмевка. 
Се надевам дека желбата барем малку ќе им биде остварена и ќе придонесеме за радост во нивните домови и топли срца. 
Нека биде љубов за сите!
Картите за оваа вечер можете да ги купите на https://kupikartizase.com
Цена: 1300 МКД 
МЕСТА: 8 (ОСУМ)
Датум - 31.03.2019
Место: Вила Инфинити - ул  Славејко Арсов бр.90
Време: 18 часот
 

За сите подетални прашања обратете се на 078 360 753.
Cooking with Branko