Voulez-vous savourer la gourmandise française avec Cooking with Branko?

Драги гурмани, нашето патување низ милионските вкусови продолжува.

Овој пат Ве водам во земјата на сирењата и виното.  

Parlez-Vous Francais?  

25-ти Јануари од 19 часот нека Ви биде резервиран во Вашиот календар.

Ве очекува доста интересна вечер исполнета со вкусни француски специјалитети, убава музика и вино. 

Има една француска изрека "C'est une tuerie" 

Само 8 слободни места за оваа зимска француска вечер со Cooking with Branko.

Вашето место можете да го резервирате на линкот по симболична цена од 799 мкд.  

Qui va nous rejoindre à cet èvènement? 

Контакт: 078360753