Coldplay

coldpalyБританскиот рок бенд COLDPLAY ја продолжува својата мега успешна турнеја и во 2017 година! Најблиску до нас ќе можеме да ги видиме на 11 јуни 2017 година на Ернст Хапел Стадионот во Виена.

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се:
Аранжман Партер – 17.300 ден.

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 09.06.2017 во 20:45 часот. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00 часот.  Пристигување во Виена на 10.06.2017 околу 11 часот. Пријавување во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Ноќевање. 11.06.2017 слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30 часот. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:

*Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)
*Влезница за концертот од категоријата Партер
*Ноќевање во хотел во Виена

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!