Coldplay во Прага

coldplay na koncert vo praga

Со оваа турнеја, Coldplay го прославуваат нивниот најнов албум Mylo Xyloto, издаден во 2011 година

Билети преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Аранжман со вклучена влезница за стоење, превоз и ноќевање изнесува 160 евра.
Аранжман со вклучена фан пит влезница, превоз и ноќевање изнесува 180 евра.