CEV ЕВРОПСКА ЛИГА 2016, Група (А), 2 Турнир

cev evropska ligaВо пресрет e 2-oт турнир од CEV Европската Лига 2016, група (А) кој ќе се одржи престојниот викенд во VIP Арена, СЦ Борис Трајковски.

Веќе е познат редоследот на натпреварите во колото.

16.06.2016 
17:00 Данска-Бугарија
19:30 Македонија-Албанија

17.06.2016
17:00 Бугарија-Албанија
19:30 Македонија-Данска

18.06.2016
17:00 Албанија-Данска
19:30 Македонија-Бугарија

mkd voley         mkd voleymkd voley

Блок карта за два натпревари чини 100 денари и истите можете да ги набавите во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

vip arena boris trajkovski