Чекајќи го министерот

komedija vo univerzalna sala

 

 

 

90 минути урнебес каков што не сте ни сонувале!
90 минути одмор за вашите сетила, за вашата душа, за вашите очи...
90 минути лек за вашите проблеми, смеење до врискање!
90 минути спектакуларен хумор со чудото од Штип, Ефтим Трајчов Ѓаурски и смешниот човек од Скопје Бојан Велевски!!!

Чекајќи го Министерот, 09 Март, Универзална Сала, почеток 20:00 часот.

Карти во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.

Побрзајте!!!