CECA

ceca
Неповторливата Ceca, со голем концерт во Струмица.
28 јули
Стадион Кукуш Турново
почеток 20 часот

Влезници во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Партер - 600 денари
ВИП - 1000 денари

 

 

 

 

Само на продажните места на Купи Карти За Се
флаша по избор + 6 билети + 5 води + 5 енергетски пијалока = 12 000 мкд

ceca rezervacija