CECA

cecaМега пополарната, најпосакувана и најбарана балканска фолк дива Светлана Цеца Ражњатовиќ со концерт во Скопје, на 27 декември (сабота), во Арена Борис Трајковски. Вратите за влез на концертот се отвораат во 19:30 часот, а почетокот на концертот е закажан за 21:00 часот.
Македонската публика повторно ќе се забавува со нејзините старо-нови хитови, како и песните од нејзиниот најнов албум “Позив”.
Вистинско предновогодишно загревање!

Цените на билетите се по следниве категории

Партер стоење - 800 денари

Фан Пит - 1300 денари (ограничен број од 300 влезници)

Трибини седње:

Блок 1 и 15, 14, 15 и 16ти ред од блок 5 и од блок 11 - 800 денари

Блок 2, 4, 12 и 14 - 1300 денари

Блок 5, 6, 7, 8, 9, 10 и 11 - 1000 денари

Блок 3 - 1500 денари

ВИП ГОЛД (блок 13) - 2000 денари

Истите можете да ги најдете преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и онлајн на нашата веб страна.

Напомена!
Купените онлајн ваучери се подигнуваат со приложување на испечатениот ваучер на денот на концертот 27.12 од 19:30 до 21:00 часот, на билетарата на влезот во Арената Борис Трајковски.

ВАЖНО!!! Ве известуваме дека поради недоволен број на патници превозот од градовите низ Македонија, до концертот на Цеца ќе биде откажан. Парите можете да ги рефундирате на продажните места од каде сте ги купиле картите, со приложување на билетите и фискалната сметка!

ceca mapa