CECA

ceca

Концерт на најпознатата балканска дива
ЦЕЦА
25.03.2017
Вип Арена Борис Трајковски
почеток 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.  
Пакетите Вип висока маса + 4 карти + шише пијалок по избор, можете да ги најдете исклучиво на продажните места на Купи Карти За Се.

mapa cecaceca rezervacii

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!