Бизнис кафе Македонија 32

Почитувани, ја започнуваме 6 – тата сезона на Бизнис кафе Македонија! 32- рото Бизнис кафе Македонија ќе се одржи на 12.12.2018 година во 18:00 часот во „ Бродот на Среќата“ 

Гости ќе бидат:

- Горан Стојановски, Со-сопственик и Управител на Елевејт-Глобал

- Вера Бошковска - претседател на Здружението за развој и афирмација на франшизата МАКФРАН

- Норик Селими, претприемач, основач на Мотиви, Кариера и ПИКАСА.

- Елена Стефановска - ТВ автор и водител