Business Cafe #8

Business Cafe Mekedonija #8

business cafe 8Бидете дел од 8-мото Бизнис Кафе Македонија кое ќе се одржи на 22 јануари од 18.00 ч. во Every day (зградата на ПИОМ)на кое ќе имате можност да ги чуете искуствата за патот кон успехот од Г-динот Роберт Орданоски (директор на АЕК ), Г-ѓа Елена Пандева (Елена Лука) и  Г-динот Митко Керамитчиев (Interconn UBS).

Дружењето трае 2-3 часа во четврток од 18.00 часот. Саат време е резервиран за гости успешни сопственици - претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speeddating) и дружење.
Учесниците на бизнис кафето добиваат еден пијалок (кафе, вода, сок) од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.

НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speed dating – от!!!

Билетите за оваа средба можете да ги купите исклучиво online на веб страната www.kupikartizase.com, по цена од 300 денари.