Business Cafe #5

business cafe 5Бидете дел од 5-тото Бизнис Кафе Македонија кое ќе се одржи на 10 јули од 18.30 ч. во кафе Чао (ГТЦ), на кое ќе имате можност да чуете искуства од еден од најдобрите менаџери во Македонија г-динот Муцунски, од успешен претприемач и креативен фанатик г-динот Мишевски, како и од младиот успешен ентузијаст Маја Илиевска.

 

Дружењето трае 2-3 часа во четврток од 18.30 часот. Саат време е резервиран за гости успешни сопственици - претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speeddating) и дружење.
Учесниците на бизнис кафето добиваат еден пијалок (кафе,вода, сок) од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.

НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speeddating – от!!!
Влезниците по промотивна летна цена од 300 денари може да се купат онлајн на Купи карти за се.

 
Комплетни информации за Бизнис кафе Македонија погледнете на:
https://www.facebook.com/mkbizniskafe/timeline