Business cafe 2

biznis kafe 2Второто Бизнис Кафе Македонија ќе се одржи на 6 – ти февруари во кафе бар Бирократ ГТЦ.
На второто Бизнис кафе Македонија повторно ќе имама двајца многу интересни гости. Со нас ќе бидат Кристијан Даниловски, ко-сопственик и основач на ФХ3Х, извршен продуцент, европски шампион во претприемништво,  носител на номинација на EMMY, член на Светската асоцијација на визуелни ефекти, артист за визуелни ефекти и анимација (www.fx3x.com )  и Љубомир Јовановиќ консултант и тренер во областите за контролинг и финансии, активен член на Омега Консалтинг Тимот од Белград (www.omegact.biz ).
Дружењето трае 3 часа во четврток од 18 до 21 часот. Саат време е резервиран за гости успешни сопственици - претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speeddating) и дружење.
Учесниците на бизнис кафето добиваат кафе од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.
НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speeddating – от!!!
Влезниците по цена од 400 денари може да се купат онлајн на Купи карти за се.
 
Комплетни ионформации за Бизнис кафе Македонија погледнете на:
www.mkbizniskafe.com или на https://www.facebook.com/mkbizniskafe/info