Business cafe #18

Летното 18 - то по ред Бизнис кафе Македонија ќе се одржи на 14 - ти јули од 18:30 часот во Casa Bar (Дебар маало до Наџак). Гости на настанот ќе бидат Г- динот Зоран Витанов претседател на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, тренер и претприемач, Г-ѓата Вилма Учета Дузлевска - Генерален дирекор на Кроација осигурување - Живот и Г- динот Марио Јовановски - персонален фитнес тренер и инструктор со повеќе годишно искуство во областа на фитнесот!!!

Дружењето трае 2-3 часа. Првиот час е резервиран за гостите, успешни сопственици - претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speed dating) и дружење.

Учесниците на бизнис кафето добиваат ЕДЕН пијалок (кафе,вода, или сок) од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.

НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speed dating – от!!!

biznis kafe makedonija