Business cafe #7

business cafeБидете дел од 7-тото Бизнис Кафе Македонија кое ќе се одржи на 20 ноември од 18.00 ч. во  Lounge & Restaurant "Arabesque"на кое ќе имате можност да чуете искуства од врниот тренер за продажба и претприемач Г-динот Ивица Пениќ (Mariviam Success Academy), кој ни доаѓа од Хрватса, од успешниот претприемач игенерален менаџер г-а Дина Муцунска (Манастир-Берово www.hotelmanastir.com.mk и  хотел Руссиа-Скопје www.hotelrussia.mk), како и од прекрасниот Гуру Г-динот Илијанчо Гаговски, поранешен директор на Мајкрософт, сега сопственик на фирма за развој на софтвер насочена кон креирање на cloud решенија (PrymApps).

 

Дружењето трае 2-3 часа во четврток од 18.00 часот. Саат време е резервиран за гости успешни сопственици - претприемачи, кои во отпуштена атмосфера одговараат на прашања на модераторот и гостите, делејќи го своето работно и животно искуство, проследено со бизнис вмрежување (speeddating) и дружење.
Учесниците на бизнис кафето добиваат еден пијалок (кафе,вода, сок, чај) од организаторот, нови контакти, договарање на соработка, мотивација, делење на информации и знаења, размена на искуства, стекнување на нови потенцијални клиенти и бизнис партнери, можност за освојување на интересни награди.

НЕ заборавајте со вас да понесете многу визит карти, ќе Ви бидат потребни за speeddating – от!!!