BTKRSH UVB

uvb

Голема BTKRSH техно вечер под отворено небо во Капан Ан со гостување на UVB - едно од најопасните нови имиња на техно сцената во Европа. 

После неверојатниот успех на неговите изданија (меѓу кои и хит траката Mixtion за Mord Records) и серијата DJ сетови во еминентни клубови како Berghain, Tresor и Concrete но и неговиот Boiler Room настап оваа година, јасно е дека 23-годишниот UVB станува вистинска ѕвезда на сцената - ретко талентиран и актуелен DJ чиј настап во Скопје заедно со BTKRSH екипата ветува дека ќе биде тектонски настан кој прописно ќе го раздрма градот.

Петок (19 јуни 2015) // Капан Ан (отворен подиум доле) // старт: 00:00

карти во предпродажба: 150 ден
карти на врата: 200 ден