BTKRSH OCTAVE

octave

BTKRSH вечер која ја отвора летната сезона во Капан Ан со гостување на моќниот Octave - сопственик на издавачката куќа Silent Steps и опасно добар DJ и продуцент, кој со своите изданија и неверојатни сетови се наметнува како движечка сила на модерната француска техно сцена.
Масивен саунд систем + комплетен контигент на BTKRSH DJ-и за тотален делириум на подиумот - не пропуштајте!
Петок (15.05.2015) @ Капан Ан (open air) // почеток: 00:00