BTKRSH New Year

btkrsh

После фантастичната 2014, во која BTKRSH колективот приреди низа журки за паметење (Vatican Shadow, SHXCHCXHXCXSH, Ancient Methods, NHK'Koyxen, Polar Inertia, Florian Kupfer, Vakula, Ness, Deepbass, Bas Mooy, Brano Lupi, Lag, Jan Nemecek, WhyBaneWhy, Tijana T, Jona Plumbi etc...), BTKRSH ја заокружуваат годината со една новогодишна резидент забава која ќе трае 10 часа и ќе настапат неверојатни 10 BTKRSH диџеи со најразноразни музики (bass / dnb / techno / electro / house / idm...) за целовечерно танцување пред ГООООЛЕМИОТ новогодишен саундсистем!

почеток: 22:00 // 200 денари влез до полноќ, 300 потоа!

DARKO STEPIC
[hard hitting d'n'b and neurofunk]

HYPERTECH
[all flavors of drum'n'bass]

MARTCHIN
[badass techno and electro]

ULTERIOR
[raw house and techno beats]

OGIE
[bass, d'n'b and breakbeat flavors]

D.LITE
[d'n'b / bass / breaks]

PUK`KAH
[d'n'b / bass / breaks]

LOWDOWN
[finest house and techno]

TECKTONE
[deep, relentless d'n'b / neurofunk]

BALTRONIC
[idm / glitch-hop / electro]

+ Lazy Kidz Visualz на VJ должности!

++ fruits/snacks and surprises!

почеток: 22:00 (бидете точни!)

СТРОГО ЗАБРАНЕТО внесување пиротехника во клубот!