BRIT FLOYD

“The World’s Greatest Pink Floyd Show” за прв пат во Македонија со ECLIPSE WORLD TOUR 2018!

Авалон Продукција со голема радост, возбуда и задоволство ве известува дека по настапите пред повеќе од милион фанови низ целиот свет, на 14 ноември со почеток во 20:30h, во ВИП Арена Борис Трајковски ќе имаме можност да уживаме во нешто што е многу повеќе од најдоброто трибјут Pink Floyd шоу на светот.

BRIT FLOYD се посветени на тоа да го оживеат Pink Floyd во секоја нота и секој потег, поради што заслужено се сметаат за нешто најблиску до Pink Floyd.

Во Скопје носат исклучително прецизен музички перформанс придружен од неверојатно оргинално видео и анимација на препознатлива бина со пинк-флојдовскиот лак и светлосен круг, па затоа подгответе се за совршено аудио и визуелно доживување на легендарните песни од “The Piper at the Gates of Dawn” па се до “Division Bell”.

Се разбира, со заслужен третман ќе биде изведен и сечиј омилен албум “Wish You Were Here”, како и легендарниот “The Dark Side of the Moon”, кој оваа година слави 45 години.

Важно е и да се напомене дека Brit Floyd доаѓаат со своја продукција: звук, светло и видео.

Билетите во продажба по следниве цени и категории: 

ПАРТЕР 700 денари

ФАН ПИТ 1.000 денари

SILVER SEATS 1.200 денари (блок 5, 6, 10 и 11)

GOLDEN SEATS 1.500 денари (блок 3, 4, 7, 8, 9 и 12)

ВИП 2.000 денари (блок 13)