BRYAN ADAMS

Еден од најдобрите пејачи на сите времиња, Bryan Adams, ќе одржи концерт во Софија.

bryan adams

ПРОГРАМА

*Поаѓање од Штип и од Скопје во 7 часот наутро. Возење преку Граничниот премин Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи.

*Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на салата Армеец и слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

*Почеток на концертот во 20 часот (по локално време)

*Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде пред полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

*Пристигнување дома во доцните ноќни часови.

******************************************************

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 5500 мкд

Автобуски превоз и влезница ПАРТЕР (стоење)

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот од категоријата Партер
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност.