BRAINCELL | RASTALIENS | SOLAR SPECTRUM | MIDDLE MODE

braincell

Skopje Dance Festival ви го најавува своето апрлиско издание со најдобрите имиња на транс сцената:

BRAINCELL
RASTALIENS
SOLAR SPECTRUM
MIDDLE MODE

Домашна подршка:

GALACTIC EXPLORERS
DJANTRIX

Afadrenalin 3D objects & fluoro decorations and more to come ...

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се по цена од 400 денари.