Braincell | Rastaliens

braincel 2016

Bhooteshwara Records, Back To The Rituals & Distant Point
го најавуваат гостувањето на:

Braincell - (live) Boom Records - Switzerland

Rastaliens - (DJ set) Boom Records - Germany/Switzerland

DJ Djantrix - Digital Om - Macedonia

warm up by FORMA - (Distant Point)

19 март, (сабота), Роџер Пијано, почеток 23 часот

Braincell е проект на швајцарскиот продуцент Ралф Кноблох. Изминативе неколку години Ралф разви свој уникатен стил и изгради одлична репутација во целиот психоделичен свет со своите чудесни звуци исполнети со денсфлор ориентирана ритмика и многу магични моменти.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. Првите 300 карти се по цена од 300 денари, а потоа цената ќе биде 400 денари.