Бош Фестивал

festival vo gevgelija

 

 

 

БОШ Фестивал, Гевгелија 24-26 Август

 

Концерти, театар, перформанси, изложби, работилници...

Главна музичка програма:

Мултиетничка Атракција

Autmind

Подземан Ефект

Chemical Voodoo

Pat Heart – Dj сет

 

Влез СЛОБОДЕН за сите настани!