Bon Jovi

rock koncertBon Jovi, Because we can tour
14 Maj 2013
Национален стадион Васил Левски
Софија, Бугарија

Seated Bronze - 2 900 ден
Seated Silver - 3 290 ден
Standing Regular - 3 500 ден
Seated Gold - 3 900 ден
Seated Platinum - 4 500 ден
Front of Stage - 4 800 ден

Билетите за престојниот концерт можете да ги купите во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се. Организираниот превоз изнесува 1550 денари.