Бојан Велевски JUST MARRIED!

Серијата стенд-ап настапи во Umbrella продолжува!
Овој пат на програмата е Бојан Велевски и неговото One man show - "JUST MARRIED"!
За сите женети, мажени, не дај Боже разведени, или за оние кои допрва ќе се изгорат... во тавчето де.
Избери си друштво, резервирај си маса и помини си еден поинаков четврток.
Карти по стандардна цена од 150 денари, секој ден во Umbrella или на www.kupikartizase.mk, а ќе оставиме и по некоја карта на врата за пред почеток.