Blues & Soul festival

blues and soul festivalДирекција за култура и уметност - Скопје со гордост ви го најавува:
Blues & Soul Festival 2014
28 септември (недела), Универзална сала, 21:00 часот

На овогодинешното издание на фестивалот ќе настапи легендарниот Larry McCray Band.
Larry McCray во моментов  е едно од најголемите имиња на светската блуз сцена и редовен учесник на најголемите светски фестивали во САД и Европа. Неговиот динамичен сценски настап и виртуозност, комбинирано со извонредниот вокал е вистинска состојка, барана на секој фестивал низ светот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 300 денари