Благоја Грујоски

koncert na narodna muzikaНа 11 април 2013 година, во Универзална сала во Скопје, со почеток во 20:30 часот, Роса Продукција организира голем музички спектакл.
Прв солистички концерт на еден од најпопуларните народни пејачи во Македонија, Благоја Грујоски.
Повод за овој концерт е одбележувањето јубилејни 20 години од неговата музичка кариера.
Како гостин на концертот ќе настапи познатата фолк пејачка Сузана Гавазова.

Билети во продажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат.