Black Sabbath

blacksabbathBlack Sabbath ја ставија Будимпешта на мапата на својата The End tour за 2016 година.
1 јуни (среда), во Арена Будимпешта, со почеток во 20 часот, е датумот кога фановите од регионот ќе можат да уживаат во најголемите хитови на култните Black Sabbath.

Аранжман Партер: 12 200 денари
Аранжман Фан Пит: 14 700 денари

Програма на патувањето:
*Состанок на групата на 31.05.2016 во 20:45 часот на паркингот Дрводекор.
*Тргнување кон Будимпешта во 21:00 часот.  Пристигување во Будимпешта 01.06.2016 околу 10часот. Чекирање во хотелот и слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00 часот.
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот.
*02.06.2016 слободно време за прошетка во Будимпешта и во попладневните часови тргнување кон Скопје.

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Будимпешта - Скопје
*влезница за концертот од категоријата Партер или Фан Пит
*ноќевање во хотел *** во Будимпешта
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;