BIJELO DUGME

bjelo dugme

Со еднаква доза на задоволство и гордост Ве информираме дека најголемиот музички бренд и бенд на Балканот на сите времиња, Bijelo Dugme, после навистина долго време ќе одржи свој концерт во Скопје.

Концертот на Bijelo Dugme кој ќе се одржи во ВИП арената „Борис Трајковски“ на 8-ми април, ќе биде досега можеби најспектакуларен и гламурозен концерт кој бендот го одржал досега во Скопје, со учество на хор, гудачки оркестар, тамбураши...

Горан Бреговиќ, Ален Исламовиќ и Младен Војичиќ- Тифа во Скопје доаѓаат после рекордно распродадени три арени во Белград, со сет листа која содржи повеќе од 30 слободно може да се каже легендарни песни на Bijelo Dugme.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од среда, 18ти јануари, по следниве цени и категории:

bijelo dugme mapa

800 денари ПАРТЕР(промотивни влезници)
990 денари ФАН ПИТ (само 1000 влезници)
900 денари ТРИБИНИ (Блок 1 и 15)
1000 денари SILVER SEATS (Блок 2, 5, 6, 10, 11 и 14)
1200 денари GOLDEN SEATS (Блок 3, 4, 7, 8, 9 и 12)
1.500 денари ВИП (Блок 13)

bjelo dugme rezervaciiРезервациите висока маса можете да ги најдете исклучиво на продажните места на Купи Карти За Се, по следниве цени:
-Шише Whiskey Dewars 0.7 +4 карти + 4 води - 9000 денари
-Шише Vodka Eristroff 0.7 +4 карти + 4 води - 8500 денари
-4 Red Bull +4 карти - 6600 денари
-Шише Whiskey Dewars 0.7 +4 карти +4 red bull + 4 води - 9600 денари
-Шише Vodka Eristroff 0.7 +4 карти +4 red bull + 4 води - 9000 денари


ВАЖНО: Се одржува само еден ексклузивен концерт!