Bitola Foam Festival

BFF - Bitola Foam Festival ви претставува... 

Настанот кој го чекате, конечно се појави .. По втор пат еднодневен фестивал кој ќе ги собере сите возрасти на едно место, кој ќе ви пружи прекрасна незаборвана и 5 часовно задоволство со најспектакуларните и највлијателните Ди-џеи на овие простори.. 

Многу, многу пена на едно место, UV ефекти, и многу други изненадувања кои ќе ви ја разубават атмосферата и која ќе биде поддржана со електронска музика.. не пропуштајте!!!

LINE UP:
►RICARDO HERNANDEZ
►DJ FACE