Biljana Secivanovic

biljanaЅвездата на Гранд Продукција Билјана Сечивановиќ ќе настапи во кралската сала на Роџер Пијано.
23.10 петок, со почеток во 23 часот.
Билетите за ова незаборавно доживување се по цена од 100 денари.