Bilja Krstić & Bistrik Orkestar

bilja krsticЗвуците на традиционалната музика испеани од феноменалната Bilja Krstić придружена од Bistrik Orkestar
Концертот ќе се одржи во Дом на Арм, Сабота, 25 февруари, почеток 20 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 600 денари.

dom na arm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!