BEYONCE

beyonce

Најпознатата поп дива на денешницата Beyoncé ја почнува својата европска и светска турнеја The Mrs. Carter Show World Tour во Белград на 15-ти април во Комбанк арената.

 

mapa od arenataЦени на карти:

  • Партер: 2.850 ден.
  • Трибина Ниво 200 I: 3.650 ден.
  • Трибина Ниво 200 II: 3.350 ден.
  • Трибина Ниво 400 I: 2.800 ден.
  • Трибина Ниво 400 II: 2.470 ден.
  • Трибина Ниво 400 III: 1.800 ден

Картите можете да ги набавите во музичката продавница Пола Југотон ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.