BERNAYS PROPAGANDA

koncert na makedonskata pank grupa

 

 

 

 

 

 

 

ЗАБРАНЕТА  ПЛАНЕТА, третиот албум на BERNAYS PROPAGANDA ќе се појави на 26 Февруари на винил и компакт диск (во Март и на касета!!!). По тој повод, BERNAYS PROPAGANDA, најавуваат концертна промоција на истиот, која ќе се случи на 1 Март, во МКЦ.
И тоа не е се! Овие скопски друмски воини на 14ти март ја започнуват својата 64 дневна европска турнеја. И тоа е за почит!

Карти во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се.