Belgrade Calling 2012

Belgrade Calling 2012 за три дена ќе ви ги прикаже едни од најголемите хедлајнери на овогодинешните светски фестивали... Легендарни бендови, кои освен со старите добри хитови, ќе се претстават и со нов материјал.

Од 27 - 29 Јуни, во Ушче, Белград.

 

belgrade calling festival 2012

 

  Единствена влезница (27.06.2012) - 1 950 ден
  Единствена влезница (29.06.2012) - 2 300 ден
                            Фан Пит (28.06.2012) - 2 700 ден
                          Партер 1 (28.06.2012) - 2 100 ден 
                          Партер 2 (28.06.2012) - 1 800 ден
       Блок Влезници (28/29.06.2012) - 3 400 ден
Блок Влезници (27/28/29.06.2012) - 4 500 ден

Превоз и сместување -  4000 денари.
***сместување во Хотел Славија, Белград со вклучен доручек.