Bei The Fish

koncert na bei the fish vo mkcBei The Fish (Out of Space)

Предгрупа: Ola Dios (UK)

European Tour, Fall 2011 

После Приштина... Ниш... Нови Сад... Суботица... Wien...Bern... München... Potsdam... Mayenne... 
St. Berthevin... Laval... Rome... Ljubljana... Zagreb... Ruše... Sombor... СКОПЈЕ... СКОПЈЕ... СКОПЈЕ...
е дел од Европската турнеја... После изминати скоро 10 000 километри низ цела Европа... време е да се стоплиме во градот во кој сме стационирани и да споделиме насмеани нешта со вас убави луѓе...

...наполнети ни се батериите...

...ограничен број на билети... само 300 билети во продажба по промотивна цена...
Влезниците можете да ги најдете во сите продажни места на ККЗС...

...во предпродажба: 200 денари...

...на врата: 250 денари!!!