Beatrix Dance League No. 3

Неверојатно танчерско доживување!
БИТРИКС ТАНЦОВА ЛИГА, проектот кој е најголем проект за танц во Македонија и е единствена можност за размена на знаење, искуство, емоции и пријателство, оваа година ќе ја доживее својата трета реализација и тоа со СПЕКТАКУЛАРНА ПРОГРАМА и МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА!

ЗА ПРОЕКТОТ:
Битрикс Танцовата Лига е проект наменет да им помогне на најдобрите танчерите од нашите простори во надоградување на нивното знаење, а и да им даде шанса да се изборат за главната награда: СПОНЗОРСТВО ЗА ТАНЦОВ КАМП по нивен избор. Оваа година овој проект ќе се состои од неколку дела: GRAND OPENING BATTLE, Танцова Лига, Специјални работилници со реноми..