Bang La Decks

Планетарно супер-популарното дуо Bang La Decks, со адреса во Грција, на голема журка во Дискотека Парк на 21-ви јули.

Откако со мега хитот Utopia го освоија светот, сега на наше огромно задоволство ги слушаме во Охрид!