Bang La Decks

Планетарно супер-популарното дуо Bang La Decks, со адреса во Грција, на голема журка во Дискотека Парк на 26-ти јули.Откако со мега хитот Utopia го освоија светот, сега на наше огромно задоволство ги слушаме во Охрид!

Билети во предпродажба по цена од 300 денари