Balkan Stand-up 3

balkan stand up

Стенд ап дрим тим составен од Сашко Коцев, Игор Џамбазов, Марјан Ѓорѓиевски и Тин Водопивец. Плус, за прв пат на фестивалот - домашниот Сашо Тасевски, сексапилната Андреа Андраси, најдобриот нов комичар за 2012-та Влатко Штампар и број еден женскиот комичар на балканот Марина Орсаг! Најголем и најдобар досега, Балкан Стенд Ап 3!

18ти ноември во клуб Колосеум, почеток 21 часот
Обезбедете ги вашите карти на сите продажни места на Купи карти за се.

до 11.11.2012 цената на билетите ќе изнесува 300 денари
од 12.11 - 18.11.2012 цената на билетите ќе изнесува 400 денари.

Побрзајте!!!