"Комедијата не запира повеќе" Финале

 

posterot na finalnata vecerМарјан Ѓоргиевски и Ненад Даниловиќ, многу попознат како Неша Бриџис се оние кои ќе не насмеат квалитетно на финалната од трите закажани вечери на проектот Балкан Стенд Ап - "Комедијата не запира повеќе".

На 30 Март, во 22 часот, повторно во дискотеката 69, серијалот извонредни стенд ап комедии се затвора со имињата кои изнудија најмногу смеа на "Балкан Стенд Ап 2". Подготвен е сосема нов материјал кој за прв пат ќе биде изведен пред публиката во клуб 69.

Цената на ова неповторливо уживање е само 200 денари.
Карти во продажба ќе најдете во подажната мрежа

на Купи карти за се.

logoto na balkan stand up