Balkan stand-up 4

balkan stand up 4Првиот стенд ап фестивал, настанот на кој секоја година се собира балканската стенд ап елита, овојпат ќе го има своето најдобро издание досега!  Сковин Балкан Стенд Ап 4!
Настапуваат - Игор Џамбазов, Марјан Ѓорѓиевски, Неша Бриџис, Срџан Динчиќ, Александар Перишиќ и изненадувањето за оваа година - Бубо Каров!
Веднаш набавете карти преку продажната мрежа на Купи Карти за се и присуствувајте на настанот за кој сите зборуваат!
Билетите во предпродажба чинат 400 денари до 16.12, од 16.12 500 денари, а на врата цената на билетите ќе изнесува 600 денари.
Петок, 20ти декември во Експо Центар! Сковин Балкан Стенд Ап 4!