Балкан стенд ап 2

Балканската хумористична елита повторно во Македонија! Балкан стенд ап 2!

bslkan stand up komedija

 

Гледајте ги 4-цата гости од странство Пеѓа Бајовиќ, Домагој Пинтариќ, Срѓан Динчиќ и Неша Бриџис заедно со единствените Игор Џамбазов, Тони Михајловски и интернет сензацијата Марјан Ѓорѓиевски на 15-ти ноември во клуб 69.

Помагатели - Адидас Спорт м, Санда, Горица трејд, Хотел Мрамор, Antenna 5, Life радио и Канал 5.

Генерален спонзор и официјален парфем на комедијата, Hugo Just Different by Hugo Boss,

За поголемо уживање, картите овојпат се во ограничен број преку Купи Карти За Се, и удобноста е гарантирана.

Цената на картите е 250 денари до 07,11,2011, 300 денари од 08.11.2011 до 15.11.2011 и 400 денари на врата.

Известување!!!
Поради големиот интерес, Балкан стенд ап, ќе одржи и втора изведба на 16.11.2011 во клуб 69. Цената на картите за втората изведба изнесува 300 денари.