Балкан Стенд Ап со Сковин

stand up komedija

 Ѕвездите на првиот "Балкан стенд ап", Тин Водопивец и Перица Јерковиќ повторно во Македонија!

Најдоброто од словенечката стенд ап сцена ќе можете да го проследите на 16.02, во Клуб 69, со почеток во 22 часот.

Насмејте се од срце со момците што го одбележаа првиот балкан стен ап собир.

Карти во предпродажба во ограничен број. Истите можете да ги набавите преку продажната мрежа на ККЗС, по цена од 150 денари.

 

Побрзајте!!! 


Повеќе информации можете да најдете на следниов линкhttp://www.facebook.com/balkan.standup 


Тин Водопивец -  http://www.youtube.com/watch?v=xRygEiPEDmM Перица Јерковиќ -  http://www.youtube.com/watch?v=4U0w4007juE