Ѓорѓе Балашевиќ

Ѓорѓе Балашевиќ и Панонска морнарица

Купи карти за се ги пушти во продажба картите за Ѓорѓе Балашевиќ и Панонска морнарица. Настанот ќе се одржи на 12 и 13 февруари 2011 година во Арена "Борис Трајковски".

Цените на картите се

  • 800 денари само концерт
  • 1100 денари блок карта за концерт и филмска проекција.

Картите можете да ги набавите на продажните места на Купи Карти За Се.