Балашевиќ - Осмех се вратио у град

Осмех се вратио у град

Почитувани,

Со огромно задоволство Ве информираме, Вашите барања се исполнети.

Време е за нешто убаво. Во склоп на својата нова турнеја “Осмех се вратио у град”, Ѓорѓе Балашевиќ (човекот за кого не се потребни било какви епитети), доаѓа во Скопје на 19 ти Април.

Место на настанот – акустично совршената арена Борис Трајковски.