Бајага и Инструктори

Bajaga

Клуб Колосеум на 05.11.2011 ви ги најавува единствените

БАЈАГА И ИНСТРУКТОРИ

25 години на врвот на поп и рок сцената на овие простори.

Карти можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.

Првите 500 карти се по цена од 250 денари.

Регуларна цена на карта е 300 денари.