Бакхи-краток преглед на распадот

Театарска претстава „Бакхи-краток преглед на распадот“ од Еврипид 

Режија: Игор Вук Торбица 

Продукција: Народен театар Битола

25.07.2019, Центар за култура „Григор Прличев“, Мала сцена, 21:00

Билети по цена од 300 денари.