Baby Rave vol.2

 

Време е за Baby Rave vol.2! Втора журка за бебиња и деца до 6 г. во придружба на возрасни.   

Сред сивата и тмурна зима, Baby Rave е одлична можност да се забавувате со своите најмали во разиграна клубска атмосфера и заедно да уживате танцувајќи на електронска музика.

Музиката и светлата ќе бидат прилагодени на нежните детски сетила. 

Цена на билет за возрасни 100.00 МКД. Влезот за деца е слободен.

Продажба на билети онлајн преку kupikartizase.com

Следете не на: https://www.facebook.com/events/372305919986232/

 

Информации и резервации на babyraveSK@gmail.com / 078655429 / 0722130353