Azax Syndrom

На денот кога се слави љубовта, во Скопје ќе се случува вистински спектакал за љубителите на електронската музика. SUN PRODUCTION со особено задоволство Ве канат на настанот што ќе го одбележи месецот на заљубените и виното...


AZAX SYNDROM - Live


azax syndrom zurkaЧест ни е да го најавиме гостувањето на едно од најголемите имиња од светот на транс музиката, најбараниот артист изминативе неколку години, човекот чиј настап е гаранција за најдобра журка, eден од малкуте дј-и што сите го обожуваат бидејќи неговиот посебен и уникатен стил ги задоволува и најпребирливите вкусови.

Во сабота на 14 февруари во спортскиот центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ не го пропуштајте големиот спектакал.


Домашна подршка:

DARE
BLISARGON DEMOGORGON a.k.a MONTEZUMA Special Retro set (Bhooteshwara rec.)
KALA (Forestdelic rec.)
SOUND KILLAH
DEJAN DOGY

Влезници во предпродажба од среда 21 јануари во ограничен број по супер промотивна почетна цена за првите петстотини влезници од 300 денари, а потоа 400 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и дистрибутивната мрежа КУПИ КАРТИ ЗА СЕ www.kupikartizase.com
.